Eigendomsrecht

Copyright website.

het eigndomsrecht van Sawadi kruibeke wordt bewaakt

Bewaken van het Eigendomsrecht


De website: www.massages-en-counseling.be is eigendom van:

Annie Haentjens - Praktijk Sawadi CommV

Bazelstraat 272 te 9150 Kruibeke

Ondernemingsnummer: BE 1001 248.648

We vinden het een eer als collega's inspiratie komen halen op onze website😉, maar vragen hun om hiermee creatief aan de slag te gaan volgens een eigen bedachte lay-out, eigen geschreven teksten, methodieken en zijnskenmerken. Daar de teksten op deze website geen "algemene inhoud" bevatten, maar zijn geschreven in samenwerking met copywriter Dirk Nielandt. Dit volgens een persoonlijke weergave van de eigen levenservaringen, onderbouwde vakkennis, behandelmethodieken, visie en werkwijzen van Anne Elisabeth en Praktijk Sawadi! 

Anne Elisabeth Haentjens is beschermd tegen copyright

Auteurs en merkenrecht


  • De volledige inhoud van de website www.massages-en-counseling.be met name: alle teksten, inhoud en foto’s zijn eigendom van Annie Haentjens / Praktijk Sawadi CommV , tenzij anders vermeld. Dezen zijn tevens beschermd tegen Copyright!
  • Alle foto's gebruikt op deze website vallen onder het auteursrecht en zijn eigendom van Praktijk Sawadi CommV / Unsplash / Shutterstock / One.com . www.massages-en-counseling.be - Annie Haentjens heeft hiervoor de toestemming verkregen.
  • Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van Annie Haentjens informatie of beeldmateriaal van deze website te kopiëren, te downloaden, te verspreiden en of openbaar te maken
het logo van massage Kruibeke

Handelsmerken


  • De namen van bestaande bedrijven en producten die op de website: www.massages-en-counseling.be worden vermeld, blijven de handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars.


Mededeling en procedure voor het vorderen inzake inbreuk:


Disclaimer van het eigendomsrecht gelezen? Ontdek deze welzijnswebsite!


  • Wie bij Praktijk Sawadi een reservatie maakt, verklaart zich akkoord met de werkings-, annulatie- en betalingsvoorwaarden. We passen het opgestelde huisreglement strikt toe!
  • Heb je toch eens een lastige situatie? Neem hierover dan contact met ons op, zo kunnen we samen tot een oplossing komen die voor iedereen prettig voelt. 🙂
unsplash